Uscator de rufe cu pompa de caldura Beko DS7511PA, otel inoxidabil, alb, 84,6 x 59,5 x 56,8 cm, 7 Kg

2.465,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 7188231720

Descriere

Mișcare inversă a tamburului
Toate uscătoarele de rufe Beko funcționează cu mișcări inverse a tamburului, ceea ce duce la un rezultat uniform de uscare și la reducerea șifonării.

EcoGentle™. Uscare perfectă, fără spălare a culorilor
Hainele spălate sunt de domeniul trecutului. Datorită tehnologiei inovatoare de uscare EcoGentle™, culoarea hainelor dumneavoastră rămâne mai mult timp. Uscătorul cu condens funcționează împreună cu un aparat de aer condiționat, rezultând un tratament mai blând al rufelor și făcând uscătorul mai eficient din punct de vedere energetic.

AquaWave®. Mișcarea tamburului ca un val pentru uscare mai blândă.
Îmbrăcămintea este adesea stresată în uscător. De aceea am dezvoltat sistemul AquaWave® cu sticlă curbată pentru ușă și suporturi speciale de rufe care vă mută rufele în valuri în tambur. Hainele sunt tratate mai delicat și performanța de uscare este îmbunătățită. Data viitoare când cineva te complimentează pentru hainele tale și tu răspunzi: „Oh, asta-i străvechi”, nici măcar nu mai trebuie să te împușești.

Babyprotect
Programul BabyProtect se concentrează pe performanța de uscare a programului. În acest program, uscătorul pune un accent deosebit pe eficiența uscării. Acest program previne formarea bacteriilor sau germenilor pe rufele care sunt încă umede, împiedicând copiii mici sau cei care suferă de alergii să intre în contact cu acestea.

Flexysense
Tehnologia senzorului uscătorului de rufe îl face ușor de utilizat prin măsurarea automată a umidității reziduale și a temperaturii. Acest lucru elimină necazul de a seta timpul de uscare pentru modelele controlate în timp. De asemenea, puteți alege diferite niveluri de uscare. Procesul de uscare se oprește automat când este atins nivelul dorit de uscare. FlexySense controlează și permite rufelor să se usuce uniform.

Detalii: 

Siguranță (A): 10

Valoarea conexiunii (W): 900

Tensiune (V): 230-240

Curent maxim (A): 4

Frecvență (Hz): 50

Afișaj - control parental activat: Da

Indicator - Curățați filtrul (LED): Da

Indicator - Curățare condensator (LED): Nu

Indicator rezervor gol (LED): Da

Afișarea progresului programului: Da

Iluminarea interioară a tamburului: Da

Material tambur: Galvanizat

Înălțime (cm): 84,6

Latime (cm): 59,5

Adâncime (cm): 56,8

Greutate (kg): 45 

Numar programe: 15

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.