Tester de tensiune Kaiweets, VT200, 12V-1000V/48V-1000V

19,50 Lei (TVA inclus) 30,00 Lei valabil pana la 31 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 132
Cod produs - SKU PX001F610FZ

Descriere

Va trimite mai multe alarme prin sunet și lumină. Când este detectată tensiunea înaltă, sonda de testare va emite o lumină roșie și un bip. Când este mai mare tensiunea detectată sau cu cât este mai aproape de sursa de tensiune, acesta emite un bip la o frecvență mai mare. În același timp, indicatorul luminos devine roșu sau verde, roșu înseamnă că sunt detectate tensiune înaltă și fir sub tensiune, verde înseamnă că sunt detectate tensiune joasă și fir nul.

Detalii: 

 Cu sondă inductivă NCV pentru tensiune AC; Puneți vârful lângă o bandă terminală, o priză sau un cablu de alimentare. Când vârful proiectează lumină roșie și emite un bip, știi că există o tensiune înaltă. Detectorul de tensiune poate detecta automat firul sub tensiune sau neutru. Ideal pentru testul punctului de întrerupere. Tester de circuit la îndemână pentru electricieni, proprietari de case.

Detectează tensiunea standard și joasă (12-1000V AC / 48-1000V AC) pentru măsurători mai sensibile și mai flexibile. Apăsați butonul „S” pentru a regla sensibilitatea și a adapta gama joasă pentru sonerie, termostate, cabluri de irigare etc; Senzorul NCV recunoaște automat tensiunea și o afișează pe graficul cu bare.

Evaluat IEC CAT III 1000V CAT IV 600V, îndeplinește certificarea CE; Testerul electric este izolat dublu în siguranță. Alertă de înaltă tensiune pentru a vă avertiza în cazul unei tensiuni peste 90 V, lumina indicatoare devine roșie și sonda de testare proiectează lumină roșie și continuă să emite un bip.

Detalii

SKU
PX001F610FZ

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.