Intrerupator de tensiune pentru energia solara AYNEFY, 250 V, 2 poli, 63A, 8,2 x 3,7 x 7 cm

48,19 Lei (TVA inclus) 79,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001KO2HPT

Descriere

Ușor de instalat: ușor de instalat și înlocuit, nu sunt necesare unelte suplimentare care pot fi montate convenabil pe o șină DIN (șina nu este inclusă). Economisiți timp și energie. O gamă largă de aplicații: Acest întreruptor de protecție are o gamă largă de aplicații, potrivit pentru sistemele de rețea cu panouri solare, sistemele eoliene și solare și multe alte sisteme DC. Aplicație pentru: Întrerupătorul bine realizat, care este special conceput pentru a proteja un circuit de deteriorarea supracurentului din cauza suprasarcinii sau scurtcircuitului, este foarte convenabil de utilizat.

Detalii:

Curent nominal: 16 A/32 A/63 A (opțional) Tensiune nominală: DC 250V Capacitate maximă de oprire (ICU): 10 kA
Caracteristică de declanșare: B, C
Rezistență nominală la șocuri (Uimp): 5 kV

Clasa limită de curent: 3
Durata de viață mecanică: de 20.000 de ori 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.