Termometru digital cu varf flexibil Adoric, rectal/oral, alb/portocaliu, 12,4 cm

15,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 123
Cod produs - SKU SX001F5OXUF

Descriere

Măsurați rapid copiii, bebelușii, adulții și animalele de patru ori mai repede decât concurenții convenționali, folosind microcipul de înaltă calitate și vârful extrem de sensibil pentru gura și zona axilelor.

Detalii: 

Culoare: alb/portocaliu

Dimensiune: 12,4 cm

Bucurați-vă de încrederea în acuratețea clinică și fiabilitatea termometrului dumneavoastră de sănătate premium cu calitatea noastră îmbunătățită a procesării. Nu mai căutați, aceasta este aprobată de FDA și european de autoritățile de supraveghere ca îngrijire medicală pentru acasă sau la locul de muncă.

Citirea sigură și confortabilă a temperaturii bazale a corpului pentru ovulație și BBT cu vârf flexibil și design rezistent la apă, cu confortul și siguranța copilului sau bebelușului tău iubit.

Utilizare bună pentru tine:
Utilizare: poate fi folosit pentru oral (recomandat), antebraț, rect. Se pot folosi adulți și copii.
După măsurare, se aude un bip
Funcție de memorie: boot arată ultima temperatură măsurată.
Timp de oprire automată: 10 minute.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.