Taburet pliabil telescopic ALEVMOOM, polipropilena, negru, 26 X 45,2 cm

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001N27B45

Descriere

Cadrul acestui scaun pliabil folosește un design mai avansat al pescărușului și material din nailon, ceea ce îl face mai puternic atunci când este utilizat, iar capacitatea de încărcare este de aproximativ 140 kg, aproximativ greutatea a doi adulți. În plus, partea inferioară a scaunului este distribuită uniform cu 10 caneluri convexe antiderapante. Îl puteți folosi în siguranță pe teren alunecos.

Detalii: 

[Design unic pliabil]: Există două catarame în partea de sus și de jos a scaunului telescopic portabil. În plus, puteți ține cele două catarame pentru a le întinde și a le roti în sensul acelor de ceasornic/în sens invers acelor de ceasornic, făcându-le ușor de deschis și închis.

Siguranță și stabilitate: nailon de înaltă rezistență și material PP, structură cilindrică încorporată, catarame ferm conectate. Acest lucru asigură că scaunul pliabil are o stabilitate puternică și o siguranță. Designul bazei anti-alunecare îmbunătățește, de asemenea, siguranța.

Culoare: negru

Dimensiune: 26 x 45,2 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.