Taburet Gismondo, poliester/spuma, maro inchis, 42 x 75 cm

1.038,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU CBXT1383.82139343

Descriere

Aveți o cameră mică în apartamentul dvs. sau doriți să vă schimbați locurile existente? Scaunul este accentul perfect deoarece un taburet casual și drăguț este alegerea ideală pentru orice set de scaune. Așezați-l lângă scaunul preferat pentru a vă ridica picioarele sau puneți-l în fața televizorului pentru a le oferi celor mici un loc de odihnă în timpul unei seri de film. Adauga mai mult caracter sufrageriei tale cu acest taburet. Este accesoriul perfect care aduce confort și stil oricărei încăperi în timp ce se dublează ca taburet, puf sau măsuță decorativă. Scaunul nostru este o piesă de mobilier durabilă și confortabilă.

Detalii: 

Culoare: maro inchis

Material tapiterie: poliester

Material umplutura: spuma

Dimensiune: 42 x 75 cm

Greutatea totală a produsului: 20 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.