Suport pentru prosoape Hoobro, PAL/metal, maro rustic/negru, 43 x 28 x 81 cm

126,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU PEOBR1159.103638954C

Descriere

Suportul de sine statator vine cu 3 bare de prosoape robuste. Are o ventilație bună și este perfectă pentru uscarea mai multor prosoape simultan. Ajută la menținerea prosoapelor de baie uscate și evită mucegaiul. Suportul pentru prosoape de sine stătător, care economisește spațiu, nu vă va permite să vă sacrificați nevoile și spațiul camerei și adaugă spațiu de stocare suplimentar. Poate fi amplasat oriunde în casă, potrivit pentru băi, sufragerie, dormitoare, spălătorii, bucătării și multe altele. Este ușor să accesați necesitățile zilnice și să vă eliberați casa de dezordine

Detalii:

Culoare: maro rustic/negru

Material: PAL/metal

Dimensiune: 43 x 28 x 81 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.