Suport pentru incheietura mainii, Thx4COPPER, negru/galben, M

21,96 Lei (TVA inclus) 36,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU PX001NKC6CJ

Descriere

Suportul pentru încheietura mâinii promovează recuperarea rapidă după rănirea mâinii, ajută la ameliorarea diferitelor disconforturi ale încheieturii mâinii în timpul somnului sau odihnei nocturne.

tesătură de cupru respirabilă: brățara se adaptează perfect vieții de zi cu zi și muncii. Cu material respirabil, fără latex, care absoarbe umezeala, banda pentru încheietura mâinii menține pielea uscată toată ziua. Cu cupru activ, facilitează circulația și reduce stresul. Țesătura elastică oferă suport adecvat pentru compresie, elasticitate, potrivire confortabilă și durabilitate.

Detalii: 

Culoare: negru/galben

Marime: M

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.