Suport de telefon, universal, pentru masina, compatibil cu toate smartphone-urile, negru

36,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 19
Cod produs - SKU PX001ODHIRX

Descriere

Suportul pentru telefon mobil doenci pentru mașină are cel mai recent design de cârlig și clemă pentru a vă bloca telefonul mai sigur pe orificiile de ventilație ale mașinii. Notă: Acest suport de telefon pentru mașină este compatibil doar cu orificiile de ventilație verticale și orizontale!

Suportul universal pentru telefon auto doenci vine cu un buton de eliberare rapidă. Îl poți folosi cu o singură mână și bloca sau eliberează brațul telescopic reglabil în mai puțin de o secundă. Indiferent dacă vorbiți, răsfoiți, ascultați muzică sau încărcați telefonul, suportul pentru telefonul mobil pentru mașină asigură o conducere mai sigură și este 100% rapid și ușor.


Detalii

SKU
PX001ODHIRX
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.