Stilou pentru iPad Jshru, aliaj de aluminiu, roz, 16,5 cm

72,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 31
Cod produs - SKU PX001KE5MHJ

Descriere

Stiloul vine cu Tehnologia Palm Rejection, vă permite să vă plasați confortabil mâna pe ecranul iPad fără mănușă și să scrieți și să desenați mai natural, ca pe hârtie. Datorită designului magnetic al creionului iPad, acesta poate fi atașat pe partea laterală a iPad-ului, astfel încât creionul iPad nu se va rostogoli sau nu se va pierde atunci când trebuie să vă odihniți, mai convenabil de utilizat și transportat.

Jshru iPad Pen nu necesită conexiune Bluetooth sau aplicație, faceți dublu clic pe butonul tactil din partea de sus a Apple Pen și începeți să vă bucurați (dați dublu clic din nou pentru a opri dispozitivul). Cu funcția de înclinare și îngroșare, puteți desena diferite grosimi și adâncimi de linie schimbând înclinarea vârfului stiloului.

Detalii: 

Culoare: roz

Material: aliaj de aluminiu

Dimensiune: 16,5 cm

Detalii

SKU
PX001KE5MHJ
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.