Sticla de apa cu Husa ACUA BOTTLES, sticla, transparent, 750 ml

39,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 19
Cod produs - SKU PX001FQQEK1

Descriere

Faceți-vă viața mai colorată cu ilustrații explicative și păstrați-vă băutura preferată la îndemână în orice moment. Așa că rămâneți întotdeauna suficient de hidratat și renunțați la sticlele de plastic de unică folosință.

Sticla practică de apă de 750 ml este fabricată din sticlă borosilicată de înaltă calitate, care este foarte robustă datorită rezistenței sale la temperatură. Fie că este vorba de băuturi reci sau calde, poți pune tot felul de băuturi în sticle de sticlă ACUA. Sticlele nu conțin BPA și alți poluanți. Băutura dvs. este în contact numai cu sticla și oțel inoxidabil care pot fi sigure pentru alimente, fără gust și inodor.

Detalii:

Material: sticla

Culoare: transparent

Capacitate: 750ml

Detalii

SKU
PX001FQQEK1

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.