Sistem de monitorizare in-ear fără fir ACEMIC, plastic, alb

61,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 19
Cod produs - SKU PX001KTB0OD

Descriere

Receptorul adoptă designul circumferinței gâtului. Puteți să vă mișcați liber fără interferența firelor externe în timpul utilizării, iar utilizarea pe termen lung va aduce o povară. Transmițătorul și receptorul adoptă un design mini și cântăresc doar 50 de grame.

Acest sistem de monitorizare wireless in-ear adoptă o transmisie wireless 2.4G care poate fi utilizată în întreaga lume. Caracteristici cu stabilitate ridicată a semnalului, anti-interferență și întârziere audio scurtă. Transmițătorul și receptorul suportă conexiunea automată. Conectați și jucați. Distanța de transmisie este de până la 30 m.

Căștile de recepție adoptă un design ergonomic pentru a asigura cea mai bună potrivire a urechilor, maximizând o experiență de utilizare confortabilă.
Transmițătorul și receptorul sunt alimentate de baterii de litiu de mare capacitate încorporate, care pot fi încărcate prin intermediul cablului de încărcare Type-C furnizat. Poate fi încărcat complet în 2 ore și poate fi utilizat continuu timp de 6 ore după ce a fost încărcat complet.

Detalii

SKU
PX001KTB0OD
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.