Set de 48 accesorii pentru tigara electronica Audel, fire Kanthal, pentru ADR și RTA

27,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 273
Cod produs - SKU SX000VMPQYZ

Descriere

Material de înaltă calitate. Deoarece materiile prime sunt utilizate exclusiv fire Kanthal, nu conține nicotină, durabil și ușor

Versatilitate: Include 8 tipuri diferite de bobine și 6 piese pentru fiecare tip, pentru un total de 48 de bucăți (Clapton / Hive / Tiger / Quad / Flat răsucite / Mix Twisted / Fused Clapton Coil / Alien Coil).

Utilizare: Cele mai bune produse pentru ADR și RTA.

Toate bobinele sunt proiectate pentru vaporizare în gama sub-ohm (<1 ohm) și sunt foarte potrivite în acest scop. Durabilitatea este bună și comparabilă cu alte bobine gata făcute.

Depozitare: Servieta păstrează toate dimensiunile separate și organizate, capac transparent pentru o privire de ansamblu dintr-o privire de ansamblu.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.