Siguranta resetabila pentru protectia sistemului audio auto Sporgo, aliaj, 150 A, 10 X 4 cm

66,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 7
Cod produs - SKU SX001OZ4PUJ

Descriere

Suportul automat al siguranței va oferi protecție cheie pentru sistemul dvs., atunci când sistemul este supraîncărcat. Este fabricat din material aliat de înaltă calitate, are o bună conductivitate, rezistență la temperaturi ridicate și presiuni ridicate, este practic și durabil și are un manșon de cauciuc impermeabil pentru a preveni șocurile electrice. Apăsați elipsa de pe butonul în formă de siguranță, mânerul lung se va ridica pentru a întrerupe sursa de alimentare (nu trageți direct mânerul lung pentru a întrerupe sursa de alimentare, va deteriora întrerupătorul de circuit). Odată ce conexiunea este completă, întoarceți mânerul lung în poziția inițială, ușor de utilizat, fără a fi nevoie să înlocuiți siguranța.Buton manual de întrerupere a circuitului, suport automat de siguranță 150A ar trebui să deconecteze circuitul în timpul comutării, să apese butonul roșu oval de pe siguranță, se va deschide automat și va întrerupe sursa de alimentare, dacă trebuie să vă conectați, trebuie doar să returnați mânerul lung în poziția inițială.

Detalii:

Material: aliaj

Dimensiuni: 10 x 4 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.