Set tuburi termocontractabile GanKe, raport de contractie 3:1 cu perete dublu adeziv - impermeabil, rosu/alb/negru, 7 dimensiuni, 303 bucati

79,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU SX001KO5L7F

Descriere

Raport de contracție 3: 1 - contracție longitudinală scăzută, super etanșare împotriva apei, umidității, tubului termocontractabil marin 3: 1 se micșorează strâns în jurul firelor și conectorilor și elimină golurile de aer. Standard RoHS, certificat CSA, ignifug UL224 (E203950) interval de lucru temperatură -45 ° C până la 125 ° C, nu vă faceți griji că vă va afecta corpul și mediul. Tuburile termocontractabile marine cu pereți dubli asigură o rigiditate mai bună și rezistență la uzură. Designul tubului cu pereți dubli are o capacitate mai mare de a rezista la uzură. Acest tip de tub termocontractabil din sârmă este ignifug.

Detalii:

Culoare: alb/negru/roz

Numar de piese: 303 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.