Banda dublu adeziva rezistenta Hloomf, acrilic, transparent, 3 m x 30 mm

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 34
Cod produs - SKU SB09J3JYD8F

Descriere

Această bandă dublu adezivă durabilă poate susține până la 0,5 kg pe suprafețe netede timp de 1 inch. Uitați de banda dublu adezivă obișnuită și vă avem o bandă pentru toate nevoile dvs. Dimensiunea articolului este lungimea: 3 m, lățimea: 30 mm și bifa: 2 mm. O gamă largă de utilizări: Această bandă dublu adezivă poate fi utilizată pe scară largă în casă, birou, mașină, garderobă, baie și așa mai departe. Îl puteți folosi pentru a repara sau lipi multe lucruri, cum ar fi suportul pentru telefonul auto, posterul, rama de imagine, suportul pentru stilou, autocolantul de perete, cârligul, uneltele mici, tampoanele adezive, huse pentru telefon, patch-uri, decorațiuni și așa mai departe.

Detalii:

Material: acrilic

Culoare: transparent

Dimensiuni: 3 m x 30 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.