Suport de tableta/telefon pentru tetiera auto Woleyi, plastic/metal, negru/argintiu, 4-13 inchi

106,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 4
Cod produs - SKU SB096RGL41N

Descriere

Se potriveste in orice masina: suportul pentru tableta auto tetiera este compatibil cu aproape toate masinile de pe piata, atata timp cat latimea benzii metalice a tetierei este de 12-15 cm, il poti folosi si sustine tableta/telefonul mobil sau comutatorul, astfel incat sa ai mainile libere, sa te poti bucura de confort si distractie prin intermediul suportului pentru tableta. Instalare ușoară: îl puteți instala cu ușurință fără unelte, este, de asemenea, securizat cu plăcuțe de silicon rezistente la șocuri, silicon anti-vibrații pentru a vă asigura că mașina dvs. nu este deteriorată, în timp ce suportul pentru tetiera tabletei auto poate fi atașat ferm, astfel încât să poată suporta cu ușurință iPad 12.9 sau alte dispozitive.

Detalii:

Material; plastic/metal

Culoare: negru/auriu

Compatibil cu telefoane/tablete 4-13 inchi

?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.