Set pentru petrecere Formemory, tematica jungla, hartie/carton, multicolor, 68 piese

40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SX0018SFSOT

Descriere

Detalii:

Pachetul include: 16 x farfurii de hârtie, 16 x pahare de hârtie, 20 x șervețele, 16 x pungi cadou pentru petrecere.
Economisiți timp: vasele nu trebuie spălate, astfel încât să puteți petrece mai mult timp cu copiii și oaspeții dvs. Soluție bună pentru curățarea după petrecere

Decoratiune petrecere tematica padure: verde cu vitalitate deplina, pentru cadouri de petrecere tematica junglă, luați setul nostru de decorațiuni pentru petrecere ca un cadou pentru el sau ea, va oferi o petrecere de aniversare incitantă și de neuitat cu dinozaur din junglă Jura sau pădure.

Material bun: plăcile sunt realizate din hârtie groasă de înaltă calitate, cu acoperire, rigidă și rezistentă la apă. Atât farfuriile, cât și șervețelele sunt ecologice și biodegradabile.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.