Set decoratiuni pentru petrecerea bebelusului Haooryx, hartie, multicolor, 12 piese

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 18
Cod produs - SKU SX001L6EEEX

Descriere

Veți obține 6 bucăți centrale de fagure taco non-duplicate, 6 piese centrale de masă și 1 foaie de lipici puncte. O cantitate suficientă poate satisface cerințele dvs. de decorare a petrecerii. Design unic: acești faguri care acoperă genul adoptă taco mexican albastru și roz peste un design pentru copii, arată copilăresc și adorabil, ceea ce poate crea o atmosferă de petrecere veselă și activă și, de asemenea, permite oaspeților care vin la petrecere să simtă pregătirea ta atentă. Ușor de asamblat Trebuie doar să lipiți bila de fagure în câteva secunde și apoi să o așezați pe zona de afișare preferată. Super ușor de decorat petrecerea dvs., economisiți timp și efort.

Detalii;

Material; hartie

Culoare; multicolor

Numar piese; 12

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.