Set de 12 pungi cadou cu 12 bratari pentru petrecere copii, Yisscene, hartie/PVC, multicolor, 21 x 12 x 7,2 cm / 22 x 3 cm

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 21
Cod produs - SKU SX001QZBCIZ

Descriere

Pungile de hârtie sunt fabricate din hârtie de înaltă calitate. Brățările sunt fabricate din PVC moale și neted. Toate ideile noastre de cadouri pentru ziua de naștere pentru copii sunt știri sigure și non-toxice care nu vor dăuna sănătății copilului tău. Astfel, vă puteți bucura de darurile dvs. cu liniște sufletească.  Aceste brățări și pungi de cadouri sunt colorate și pline de viață și drăguțe, imprimeurile de pe brățări sunt foarte realiste. Pungile de cadouri pot conține orice, cum ar fi dulciuri, ciocolată, prăjituri etc. Ele sunt accesorii indispensabile pentru decorarea petrecerilor pentru copii.

Detalii:

Material: hartie/PVC

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 21 x 12 x 7,2 cm pungi cadou  / 22 x 3 cm bratari

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.