Set de vesela, din portelan, 18 piese

230,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SFHH1097.52052325

Descriere

SIMPLU ȘI ELEGANT Aceste cuvinte descriu cel mai bine acest aranjament perfect coordonat. Luați acele farfurii de înaltă calitate acasă și transformați-vă masa într-o operă de artă

O PROIECTARE FLOWING Acesta este punctul culminant al acestui set de farfurii. Umflăturile care se învârt în exterior nu sunt deranjate de colțuri sau margini. Un produs de design real

INCLUS ÎN LIVRARE 6x farfurii de cină 6x farfurii cu supă 6x farfurie de desert / salată

Frumos Transformați-vă masa într-o masă modernă. Cu acest serviciu de cină de înaltă calitate, frumos proiectat, veți îmbunătăți vizual fiecare fel de mâncare. Datorită designului modern în optică de undă, acest set de plăci impresionează pe oricine apreciază designul excelent. Pe scurt, setul perfect pentru a servi până la 6 persoane.



Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.