Set de vase Mauricio, melamina, alb/albastru, 15 piese

510,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PQEFF1572.63149705C

Descriere

Uneori, tot ce ai nevoie este o masă aranjată cu stil - familia, prietenii și vremea minunată urmează automat. Acest set este conceput pentru a completa orice stil de decor. Melamina imită estetica ceramicii, fiind în același timp rezistentă la spargere, se poate spăla în mașina de spălat vase și complet durabilă, făcând-o ideală pentru divertisment în interior și în aer liber. Produsele sunt fabricate din melamină 100% pură și au un strat LG sigur pentru alimente care le protejează și le oferă o strălucire vibrantă. Melamina este deosebit de ușoară, ușor de transportat și incredibil de durabilă și nu provoacă probleme.

Detalii: 

Culoare: alb/albastru

Material: 100% melamina

Rezistente la cuptor: nu

Fără BPA: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.