Set de vase Lava, ceramica, albastru/maro/negru, 16 piese

864,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PFMAI2300.41744121C

Descriere

Setul de vase Lava este o alegere minunată pentru a-ți completa colecția de veselă cu un aspect modern și elegant. Fabricate din ceramică de înaltă calitate, aceste vase oferă durabilitate și stil în același timp.

Cu un design contemporan și culori vibrante de albastru, maro și negru, acest set de 16 piese adaugă o notă de prospețime și rafinament pe masa ta. Setul include farfurii pentru cină, farfurii pentru salată, farfurii pentru desert și boluri, oferindu-ți tot ce ai nevoie pentru a servi o masă completă pentru patru persoane.

Fie că organizezi o cină elegantă sau doar te bucuri de o masă în familie, setul de vase Lava este alegerea ideală pentru a aduce un plus de stil și eleganță în momentele tale speciale.

Detalii: 

Culoare: albastru/maro/negru

Material: ceramica

Setul include: 

4x farfurii mari

4x boluri

4x cani

4x farfurii mici

Rezistente la cuptor/masina de spalat vase: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.