Set de sort de pictura si bandana pentru copii ZYNERY , poliester, albastru, 6-10 ani

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU SX001M2AKQ7

Descriere

Șorțul pentru copii este fabricat din poliester de înaltă calitate, care este impermeabil, rezistent la ulei, rezistent la pete, moale și respirabil, rezistent la uzură și rezistent la uzură, ușor de curățat și are o durată lungă de viață. Șorțul de pictură poate proteja eficient hainele și brațele copiilor, poate preveni poluarea vopselelor, acuarelelor, alimentelor, foarte potrivite pentru pictură, gătit, olărit și alte activități, astfel încât copiii să se poată juca mai fericiți și mai fericiți.

Detalii:

Material; poliester

Culoare: albastru

Dimensiunea șorțului pentru copii este XXL, bust 94cm / 37in, lungime 68cm / 27in, lungime mânecă 58cm / 23in, potrivit pentru băieți și fete cu vârsta cuprinsă între 6-10 ani.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.