Set de pistol pentru baloane iluminat cu muzica si solutie Yeegnar, ABS, albastru/alb, 21 x 7 x 19 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 24
Cod produs - SKU SX001K6Y115

Descriere

Această mașină cu bule cu design de uscător de păr combină muzica și lumina pentru a atrage atenția copiilor. Fără scurgeri de apă și fără design de preaplin, nu lăsați reziduuri sau nu vă faceți mâinile lipicioase și inconfortabile. SIGURANȚĂ ȘI MATERIALE PREMIUM Materialele sigure și prietenoase cu copiii sunt primele alegeri. Bubble maker-ul nostru este fabricat din plastic ABS ecologic și non-toxic și îndeplinește standardele jucăriilor. Siguranță aprobată. Concentratul cu bule este sigur pentru pielea și fața copiilor. Am ambalat 10 pungi de concentrat cu bule (10 ml pe pungă). Deci, puteți face concentratul atunci când copiii consumă în sticla concentratului. Pur și simplu turnați concentratul în sticlă și adăugați puțină apă într-un raport de 1: 5 sau 1: 8 și agitați-l pentru a amesteca complet.

Detalii:

Material ABS

Culoare: albastru/alb

Dimensiuni: 21 x 7 x 19 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.