Set de 2 discuri zburatoare Miotlsy, spuma, rosu/albastru, 21 x 21 x 3 cm

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 15
Cod produs - SKU SX001JUVISV

Descriere

Discul zburător este fabricat din spumă PU moale, ușoară, impuls adecvat și flotabilitate. Distanța de lansare este scurtă, aproximativ 20M, deci această farfurie zburătoare este o alegere bună pentru copii (3+ ani). Ieși la joacă! Lăsați-vă jocurile video și telefonul acasă. Bucurați-vă de ore întregi de distracție în aer liber cu familia și prietenii! Ideal pentru jucători de toate vârstele și nivelurile de calificare. Puteți juca oriunde, oricând. Fluturașii noștri plutesc în apă, iar acest lucru le face perfecte ca jocuri pe plajă, lac sau piscină. Ne pare rău pentru cei care au un câine, dar aceste jocuri sunt doar pentru copii.

Detalii:

Material; spuma

Culoare: rosu/albastru

Dimensiuni: 21 x 21 x 3 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.