Set de matrite si accesorii pentru creare clopotei de vant Koonafy, silicon/metal, multicolor, 32 piese

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 7
Cod produs - SKU SX001IX0TVB

Descriere

 Matrițele de clopoței de vânt includ 6 matrițe de silicon elefant în formă diferită, 4 tuburi clopot divizate, 20 de margele de poziționare, 1 matriță de silicon de clopot de vânt și 1 tijă de pescuit. Complet echipat vă poate ajuta să reduceți costurile inutile. Calitate înaltă: Rezistență excelentă la rupere, flexibilitate și durabilitate, nu este ușor de deformat, reutilizabil și ușor de spălat, transparență ridicată, nu este ușor de deformat, fabricat din material siliconic de înaltă calitate, care vă poate servi mult timp. Bucurați-vă de timpul DlY: Formele frumoase sunt ușor de făcut produse finite frumoase, vă puteți face propriile opere de artă și vă puteți bucura de timpul fericit DlY, vă vor oferi o experiență minunată de fabricare a rășinii.

Detalii:

Material; silicon/metal

Culoare: multicolor

Numar de piese: 32

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.