Set de decoratiuni pentru prima zi de scoala Lyible, hartie/latex, multicolor, 41 piese

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 42
Cod produs - SKU SX001K0T4BN

Descriere

Varietate de culori ale baloanelor: baloane cu imprimeu clar și varietate de culori, arată foarte frumos. Numărul de baloane este suficient și stilul este la modă, această primă zi la școală baloane de decorare face ca prima zi la petrecerea școlară să fie de neuitat Aer sau heliu: Toate baloanele pot fi umplute cu aer sau heliu, apoi legați baloanele împreună cu o panglică. Le puteți agăța de tavanul sălii de clasă sau atașate la perete și fereastră, vă puteți folosi imaginația pentru a crea o petrecere unică înapoi la școală. Baloanele pot fi refolosite la petreceri.

Detalii:

Material: hartie/latex

Culoare: multicolor

Numar piese 41

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.