Set de decoratiuni pentru Halloween Linaye, latex/hartie, alb/portocaliu/negru, 40 piese

39,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 91
Cod produs - SKU SX001LSOT23

Descriere

Set decorațiuni pentru petrecerea de Halloween: 1 banner de Halloween fericit, 18 spirale și 9 spirale drăguțe de Halloween, 12 baloane de Halloween, 20 g pânză de păianjen (include 100 de metri pătrați).Decor pentru casă sau grădină: vârtejuri agățate de Halloween și banner Happy Halloween vor fi asamblate înainte de livrare. Nu trebuie să petreceți mult timp punându-le împreună. Deci, puteți organiza o petrecere de Halloween în câteva minute cu acest set de decorațiuni pentru petrecerea de Halloween. Fața de masă de dovleac de Halloween vă poate ajuta să ridicați toate gunoiul după petrecere. Cu acest set decorativ vă puteți decora casa sau grădina.

Detalii;

Material; latex/hartie

Culoare; multicolor

Numar piese: 40 

?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.