Set de decoratiuni pentru Halloween Jaodfk, PVC/textil, negru/portocaliu, 62 piese

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU SX001RY627V

Descriere

Elemente esențiale de Halloween: Aceste seturi de decorațiuni pentru păianjeni de Halloween* vor adăuga o gaură de pumn decorațiunilor tale de Halloween. Pachetul include un alergător de eșarfă de Halloween (18x96 inci), care este suficient de mare pentru a acoperi majoritatea dimensiunilor de paltoane; 1 față de masă dreptunghiulară de Halloween - 18 x 72 inci); 1 față de masă rotundă din dantelă de Halloween (40 inci), 1 banner de Halloween și 60 de autocolante de perete pentru lilieci 3D înfricoșătoare (4 dimensiuni diferite). 60 BUC BATS 3D: Fiecare pachet conține 60 de lilieci din PVC, 16cm x 4cm / 12cm x 3cm la 10 lilieci / per x 10 lilieci, 9cm x 2cm x 40 lilieci și 8cm x 4cm x 10 lilieci. Vine cu adeziv mai mult decât suficient, sunt foarte ușor de instalat și de rupt de pe perete.

Detalii:

Material: PVC/textil

Culoare: negru/portocaliu

Numar de piese: 62

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.