Set de burghiu cu adaptor SDS pentru constructie armata HPMAISON, otel aliat, argintiu, 68 x 100 mm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001CPMBE3

Descriere

Perfect pentru zidărie, pereți, pietre naturale, gresie, pietre artificiale, beton, marmură. Nu este potrivit pentru materiale cu proprietăți abrazive, cum ar fi cărămida de nisip-var.Material de înaltă calitate - Burghiul nostru de bază este fabricat din oțel de scule durabil din carbură de tungsten. Și burghiu gol cu ciocan cu dinți din carbură de calitate profesională pentru utilizare profesională continuă. Avantaje - Burghiul cu miez de 68 mm are dinți asimetrici din aliaj dur din carbură primară de tungsten cu segmente de tăiere lipite. Sigur pentru utilizare cu ciocane de impact, găurire rapidă și eficiență sporită la găurire. Design util, ușor, construcție ușor și rapid de asamblat. Construcție specială - Burghiul cu miez de 68 mm are găuri de aer pentru ventilarea liberă a prafului și așchiilor care apar la găurire. Setul de foraj SDS este construit într-un corp turnat complet și echipat cu un burghiu pilot înlocuibil.

Detalii;

Material; otel aliat

Culoare; argintiu

Dimensiuni; 68 X 100 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.