Set de burghiu si accesorii pentru perforare Furnrubden, otel din carbura, rosu/argintiu, 4 piese

79,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 88
Cod produs - SKU SX001PEP5N5

Descriere

Proiectarea capului de tăiere din carbură: cu material din carbură și design curbat, poate tăia cu ușurință găuri în orice direcție sub ghidajul circular, potrivit în special pentru găurirea balamalelor ascunse și a încuietorilor ușilor; Poate fi aplicat pe găuri concave, găuri suprapuse, găuri cu fund plat etc.Domeniul de aplicare: burghiul este utilizat pe scară largă în burghiul pistolului, burghiul de banc, mașina de găurit, burghiul vertical, burghiul magnetic cu bandă mobilă, burghiul electric manual, burghiul electric vertical etc. Poate fi folosit pentru găurirea produselor din lemn, a materialelor plastice și a altor materiale. 

Detalii:

Material: otel din carbura

Culoare: argintiu

Dimensiuni:  Blocul de adâncime poate fi instalat pe arborele de foraj în funcție de cerere pentru a preveni găurirea prea adâncă; adâncimea de deschidere poate fi controlată la 15-45 mm; Adâncimea de deschidere nu este limitată.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.