Set de bijuterii pentru copii QWEPU, model sirena, multicolor, 5 piese

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 4
Cod produs - SKU SX001GR9YJH

Descriere

Design: perle roz sirenă, care emană un miros încântător al mării. Este un simbol al eleganței și farmecului. Practic: colierul este potrivit pentru aproape toate ocaziile și poate fi ușor combinat cu haine. CADOUL PERFECT - Fiecare set este realizat manual pentru a asigura măiestrie de cea mai înaltă calitate. Culorile luminoase pot ajuta, de asemenea, bebelușii să recunoască mai multe culori și să învețe în timp ce se joacă. Este un cadou perfect pentru micuța prințesă. Decor perfect: 5 piese într-un pachet, potrivite pentru îmbrăcăminte de plajă, petreceri aniversare, Crăciun, petreceri tematice cu prințese, petreceri costumate, decorațiuni pentru fete cu flori, rochii de prințesă și vrăjitoare mici.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: multicolor

Numar piese: 5

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.