Set de baloane pentru Halloween Miotlsy, latex/folie, portocaliu/negru, 50 piese

31,20 Lei (TVA inclus) 48,00 Lei valabil pana la 31 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001FAPODZ

Descriere

Pachetul conține: baloane de 5 x 10 inch negru, alb, portocaliu și verde; 10 x baloane violet; 5 x 5 inch baloane negre și portocalii; 2 x 12 inch negru și portocaliu dot baloane, 12 inch litere negre, alb 1 x mână de sânge și 1 x dovleac portocaliu, 1 x bat decor set. furia, 1 balon de Halloween dovleac păianjen aluminiu, 1 pachet de păianjen alb, 1 bucată de lipici, 1 rola de panglică, 1 rola de lanț de balon și 1 paie. Calitate: Baloanele de Halloween sunt realizate din latex de înaltă calitate și material folie de înaltă calitate, sănătos și sigur. Baloanele se vor umfla rapid și vor rămâne complet umflate pentru o lungă perioadă de timp. Toate produsele pot fi refolosite.

Detalii:

Material: latex/folie

Culoare: portocaliu

Numar piese 50

Detalii

SKU
SX001FAPODZ
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.