Set de 8 organizatoare pentru cabluri GTLAOGS, cauciuc, multicolor, 10 x 4,5 cm

23,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 10
Cod produs - SKU SX001LE5M7N

Descriere

Îngrijit și curat: tamburul de cablu vă scutește de grija cablurilor de alimentare dezordonate ale aparatelor mici de bucătărie. Toate cablurile aparatelor de bucătărie sunt în regulă. Material de înaltă calitate: organizatorul de cabluri al dispozitivului este fabricat din cauciuc de înaltă calitate, materiale ecologice, durabile și nu ușor de deformat, iar adezivul de pe fund este un adeziv de înaltă calitate, capacitate puternică de încărcare, nu este ușor de căzut. Ajutor de bucătărie: firele aparatelor de uz casnic sunt plasate aleatoriu pentru o lungă perioadă de timp, iar firele pot fi ușor deteriorate sau pot fi împiedicate peste vârstnici sau copii. Arată-ți recunoștința și dragostea oferind acest organizator de cabluri mamei, prietenei, soției sau oricui are nevoie să gătească frecvent în bucătărie!

Detalii:

Material: cauciuc

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 10 x 4,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.