Set de 12 cleme autoadezive pentru cabluri Gerhannery, silicon, multicolor, 2,2 x 2,2 x 3 cm

24,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 166
Cod produs - SKU SX001OHSVYX

Descriere

Clemă de cablu colorată și creativă Cârligul de perete din silicon este proiectat în funcție de forma mini-incilor drăguți cu culori (roz, alb, verde, galben). Linii simple și practice, potrivite pentru biroul, baia și spațiul de depozitare. În timp ce vă simțiți confortabil, dați un deget mare peste tot pentru a vă încuraja. Material ecologic și sigur Cârligul nostru pentru degetul mare de perete este fabricat din silicon moale, sigur și robust, reutilizabil, rezistent la uzură, nu este ușor de deformat și decolorat, impermeabil, rezistent la coroziune și rugină, suprafață netedă. Cârlig autoadeziv drăguț și creativ, ușor de dezasamblat, colțurile netede nu rănesc obiectele.

Detalii:

Material; silicon

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 2,2 x 2,2 x 3 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.