Set de 7 instrumente pentru curatare in urechi Diko, otel inoxidabil, argintiu

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 16
Cod produs - SKU SX001HIUXB3

Descriere

Set de curățare a urechii 7-în-1: Setul de îndepărtare a cerumenului conține 7 dimensiuni diferite de produse de curățare a chiuretei pentru urechi pentru a curăța eficient și convenabil atât ceara moale, cât și cea tare, pentru a evita zgârieturile pe urechile sensibile. Material de înaltă calitate: setul de instrumente pentru curățarea urechii este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, este durabil, rezistent la rugină și ușor de curățat. Nu este ușor deformat. Aceste kituri de curățare a cerumenului pot îndepărta cu ușurință ceara din toate direcțiile și sunt sigure pentru uz personal și casnic.

Detalii:

Material: otel inoxidabil

Culoare: argintiu

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.