Set de 60 baloane pentru petrecere Ynzzw, latex, mov/alb, 30 cm

39,65 Lei (TVA inclus) 65,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 44
Cod produs - SKU SX001M2VW7N

Descriere

Decor perfect pentru petrecere - baloane frumoase cu culori violet confetti care adaugă un aer mistic petrecerii tale Baloanele din latex violet închis sunt perfecte pentru petreceri de familie, petreceri de ziua de naștere, petreceri de Crăciun și alte decorațiuni de petrecere. Baloanele din latex de înaltă calitate și ecologice sunt 100% latex ecologice, non-toxice, inodore și 100% sigure pentru copii. Baloanele din latex sunt, de asemenea, fabricate din latex de înaltă calitate și nu se rup ușor. Fiecare set conține 60, 15 baloane violet închis, 15 baloane confetti violet, 15 baloane violet deschis, 15 baloane albe de 12 inch și 1 panglică violet. Cantitatea potrivită și culoarea perfectă pentru orice decor de petrecere.

Detalii:

Material: latex

Culoare: mov/alb

Dimensiuni: 30 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.