Set de 6 suporturi pentru servetele Mtsooning, metal, argintiu, 4,5 x 3 cm

61,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 6
Cod produs - SKU SX000UTYD61

Descriere

Inelele pentru șervețele sunt fabricate din aliaj de înaltă calitate, cu suprafață netedă și lucioasă. Și aceste inele de șervețel de Crăciun sunt ușor de curățat, astfel încât să le puteți refolosi. Ștergeți cu o cârpă moale. PACHET INCLUS : Veți primi un set de inele șervețel de 6, care sunt de culoare argintie. Iar dimensiunea inelelor fiecărui suport pentru șervețele este de 4,5 cm / 1,77 inci în diametru și 3 cm / 1,18 inci în înălțime. Inelele de șervețel argintiu sunt potrivite pentru majoritatea șervețelelor. APLICARE LARGĂ : Inelele de șervețel de Crăciun sunt concepute pentru șervețelul de masă, pot fi îmbrăcate în restaurant occidental, hotel, masă de bucătărie etc. Și, de asemenea, potrivit pentru utilizare în festivaluri și evenimente majore, cum ar fi nunți, carnavaluri, petreceri de ziua de naștere, festivaluri.

Detalii:

Material: metal

Culoare: argintiu

Dimensiuni: 4,5 x 3 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.