Set de 6 foi cu autocolante de toamna AOMiGT, hartie, multicolor

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 35
Cod produs - SKU SX001LZFO89

Descriere

Materiale de înaltă calitate Autocolantele de frunze de înaltă calitate sunt fabricate din hârtie lucioasă de înaltă calitate, adeziv autoadeziv, sigur și ecologic, fiabil și durabil de utilizat. Autocolant de fereastră de Ziua Recunoștinței de toamnă, diferite motive de festival de recoltare și frunze de toamnă O varietate de stiluri: acest set de decalcomanii ferestrelor de Ziua Recunoștinței are o varietate de motive festive de recoltare, cum ar fi curcan, dovleac, ghindă, porumb, floarea-soarelui, veveriță, arici, dovleac din sezonul de recoltare, bufniță, sperietoare, frunză de arțar, frunză de stejar, frunze de cenușă și alte frunze de toamnă.

Detalii: 

Material: hartie

Culoare: multicolor

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.