Set de 50 de stikere Kiuiom, PVC, multicolor, 5-7,5 cm

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 73
Cod produs - SKU SX001MEUXR1

Descriere

Pachetul include 50 de stickere cu zicale inspiraționale, fiecare sticker are aproximativ 2-3 inci, disponibil în diferite culori și modele, greutate totală 0,3 kg, recomandat copiilor, adolescenților și adulților peste 3 ani. Materiale de înaltă calitate Toate autocolantele sunt fabricate din vinil PVC de înaltă calitate, cu tehnologie avansată de imprimare, cu grafică netedă de înaltă calitate și culori strălucitoare, rezistente la apă și soare pentru a menține materialul strălucitor și strălucitor pentru mult timp, pe lângă adezivul necolorant, care are o repetabilitate excelentă și nu lasă reziduuri după îndepărtare.

Detalii:

Material: PVC

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 5- 7,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.