Autocolante de perete pentru copii BOARA, PVC, multicolor, 750 x 350 mm

72,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 12
Cod produs - SKU SB07XXDLW1P

Descriere

Material sigur: aceste autocolante de perete sunt fabricate din material PVC inodor și netoxic pentru corpul uman, rezistent la apă și mucegai, durabil pentru utilizare îndelungată. Acest vinil de înaltă calitate este compus profesional, creat și apoi tăiat cu atenție pentru a evita fundalul și hârtia de suport. Decalcomanii noștri de perete pot fi lipiți pe orice perete se potrivesc. Imaginile noastre sunt de înaltă calitate și nu apar pixelate sau întinse / distorsionate pentru a se potrivi designului. Vinilul pe care îl folosim este cel mai bun pentru lucrare.

Detalii:

Material: PVC

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 750 x 350 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.