Set de 5 burghie Iycorish, otel, negru

66,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001L3Y5RR

Descriere

Acest set de biți contrasunk este metal clasic, cu o duritate de HRC 62-64; oferă o capacitate excelentă de tăiere, durabilitate ridicată și rezistență bună la uzură. PERFECTAȚI-VĂ TÂMPLĂRIA - Designul 2 în 1 face un proces de imersiune într-un singur pas. Acest lucru poate crea contrasincuri perfecte pentru șuruburi montate încastrat și plug-in, nu se împarte și se bucură de proiecte curate cu un set de burghiu. Genuine 82 °: Aceste capete pilot șurub contrasunk sunt concepute pentru a se potrivi cele mai frecvent utilizate șuruburi de 82 ° pentru prelucrarea lemnului găsite în SUA și Canada. Auto-curățare: burghiul este încorporat în carcasa chiuvetei, iar cele două caneluri șanfuite permit o funcționare mai rapidă și curățarea automată a burghiului, creând o dimensiune și o formă perfectă a găurii.

Detalii:

Material; otel

Culoare: negru

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.