Set de 5 bannere pentru petrecere Veilhoho, textil, multicolor, 4 m

42,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SX001L7T9NN

Descriere

Fiecare steag măsoară aproximativ 12,5 cm x 17 cm. Coarda de cânepă are o lungime de aproximativ 4 metri, în total 20 de metri. Există 6 culori: albastru deschis, galben, roșu, roz, violet deschis și verde deschis. Materialul Bunting-ul este fabricat din material de in fals de înaltă calitate, lavabil, durabil și reutilizabil. Culorile luminoase dau petrecerii tale o atmosferă caldă și romantică. Aplicație largă Decorațiuni perfecte pentru nunți, zile de naștere, grădini, activități interioare și exterioare, petreceri, sărbători, dușuri pentru copii, logodnă, botezuri, absolvire, întâlniri de familie, întâlniri de prieteni, Crăciun, clasă, diferite petreceri și așa mai departe.

Detalii:

Material; textil

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 4 m 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.