Set de 4 lavete de inlocuire Carkio, compatibile cu aspiratorului Roborock, microfibra, gri,

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 28
Cod produs - SKU SB0827R8CDP

Descriere

Accesoriile de înlocuire se potrivesc pentru robotul Xiaomi Mijia sau aspiratorul Roboock E35 E25 E20 S50 S51 S6. Este fabricat din microfibră, are o versiune améliorée. Cârpa foarte absorbantă absoarbe apa și o distribuie uniform pe suprafața sa, oferindu-vă o curățare uniformă care durează până la 60 de minute.Accesoriile pot fi îndepărtate cu ușurință murdăria, praful și gunoiul din colțuri și margini. Mai ales părul tău și părul tău de companie. Fabricat din materiale de înaltă rezistență și ecologice. Pachetul include:4 x cârpă de curățare din microfibră.

Detalii:

Material; microfibra

Culoare: gri

Compatibil cu robotul Xiaomi Mijia sau aspiratorul Roboock E35 E25 E20 S50 S51 S6

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.