Set de 2 lavete 6 saci de inlocuire pentru aspiratorul robot Roborock S7 Ouzionz, lavabil, alb/gri

39,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 5
Cod produs - SKU SX001TZGKYX

Descriere

Model potrivit: numai pentru Roborock S7 MaxV Ultra / S7 Pro Ultra. Vă rugăm să verificați aceste informații despre tipul de mașină înainte de a comanda. Lavabil și reutilizabil: perna pentru mop își păstrează efectul dezodorizant chiar și după 50 de spălări. Tampoanele sunt mai absorbante, se usucă rapid și pot fi spălate în mașina de spălat. Design rezistent la scurgeri de saci de praf: sacii noștri de aspirator au o etanșare puternică care captează eficient orice murdărie și împiedică murdărirea stației de andocare. Acest lucru prelungește durata de viață a aspiratorului.

Detalii:

Material: textil

Culoare: alb/gri


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.