Set de 4 carlige autoadezive de perete Venga amigos, plastic, multicolor, 12 x 5 x 5 cm

56,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 20
Cod produs - SKU SX00123TEWH

Descriere

 Ușor de instalat și de utilizat: suportul cârligului de perete conține tot ce aveți nevoie, inclusiv sfaturi de instalare și accesorii de instalare. De asemenea, puteți plasa banda cu tub dublu direct pe partea din față, fără a lăsa urme. Ele pot fi folosite ca o decorare interesantă a pereților atunci când nu sunt utilizate. Durabil: în designul distractiv și tactil adăugat la cele 4 stiluri decorative de culori la modă, butonul cârlig de perete măsoară 12 x 5 x 5 cm și este susținut de un plastic turnat cu o sarcină maximă de 2,15 kg.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 12 x 5 x 5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.