Set de 34 decoratiuni pentru Halloween PHIEZC, carton/franghie, rosu/negru

71,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001FJVUX9

Descriere

Costum Costumul conține 1 set de bannere Happy Hallloween, 1 set de arme de groază și 1 set de mâini și picioare sângeroase. Fiecare banner este atașat la frânghie pentru a crea o atmosferă de groază mai bună. Decor înfricoșător Agățând părți false ale corpului și arme sângeroase pe perete, puteți transforma camera într-o scenă de film de groază. Sunt sângeroase, înfricoșătoare, dar interesante și vă oferă un Halloween de neuitat. Materiale premium Bannerele de Halloween sunt confectionate din carton si franghii puternice, luminoase, flexibile, nu usor de rupt si au lungimea corespunzatoare.

Detalii:

Material: carton/franghie

Culoare: rosu/negru

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.