Set de 32 decoratiuni de pentru Halloween Tomicy, latex/hartie, rosu/alb/negru

49,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU SX001LRQ9QX

Descriere

Decorațiunile noastre horror sunt durabile, ușoare, ușor de transportat, potrivite pentru utilizare în interior și exterior. Kitul de baloane este realizat din latex durabil, non-toxic și inofensiv și sigur pentru copii. Posterele și decorațiunile pentru prăjituri sunt realizate din hârtie, sunt reutilizabile, durabile și nu sunt ușor de pliat. Acestea sunt decoratiunile perfecte de Halloween pentru petreceri si cine cu tematica de cosmar inainte de Craciun.  Halloween pentru decorare, a crea o atmosferă uimitoare pentru petrecerea de Halloween, bucurați-vă de bucuria și atmosfera terifiantă a festivalului, și să dea familiei și prietenilor o experiență de neuitat.

Detalii:

Material: latex/hârtie

Culori: Negru / Rosu / Alb

Pachetul include

1 banner la mulți ani

1 decor tort

12 cupcakes decorare

18 x 12 inch baloane latex

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.