Set de 3 tablouri „Siluete” Ebern Designs, panza/lemn masiv, alb/negru, 60 x 120 cm

324,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PBDCW7370.53529653C

Descriere

Vrei să schimbi aspectul apartamentului tău? Simți că a venit momentul unei schimbări, când intri în casa ta? Sau poate ai nevoie doar de un cadou grozav? Imprimarea pe pânză care vă interesează este rezultatul muncii unei echipe talentate de designeri și al combinației dintre imprimare de cea mai înaltă calitate, lucru manual precis și materiale de cea mai bună calitate. Această artă de perete este imprimată pe pânza italiană originală, care reflectă perfect culorile. Pânza este întinsă pe un cadru solid din lemn natural. Toate părțile imprimării pânzei sunt imprimate, astfel încât imaginea nu necesită cadre suplimentare și este imediat gata de agățat. Această imprimare pe pânză este 100% sigură, motiv pentru care este potrivită pentru agățat în dormitor sau în camera copilului dumneavoastră. Imprimarea folosită este rezistentă la radiațiile UV, datorită cărora culorile nu se estompează, chiar și în timpul expunerii îndelungate la lumina soarelui. Imprimeul de perete este o modalitate simplă și ieftină de a reîmprospăta interiorul și de a-i conferi un nou caracter. Arta pe pânză este, de asemenea, un cadou original pentru zile de naștere, nunți, inaugurarea casei, Crăciun și Ziua Îndrăgostiților. Lăsați imprimarea pe pânză să vă schimbe casa.

Detalii: 

Culoare: alb/negru

Material: panza/lemn masiv

Dimensiune totala: 60 x 120 cm

Numar piese: 3

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.